Posts by nmrhu

1. I bought the 1360 AOD for the server. S in the steam app is also the add-on. But I couldn't buy the server in the app. 2. For this reason, I want to delete the app and ask for the money back.

1. meg vettem a szerverhez a 1360 AOD-t. S a steam app-ban is a kiegészítőt. De az appban nem tudtam meg venni a szervert. 2. Ennek az okból törölni akarom az appot és a pénz visszakérni.

Akkor szopjatok lovat. Nagy, amit művelnek. 16 ezer forintot buktam azért, mert maguk nem tudnak egy normális alkalmazást készíteni.

Akkor szopj egy lovat. Nagy fasz, amit csinálnak. 16 000 forintot veszítettem, mert ők maguk nem tudnak normális alkalmazást készíteni. töröljék a felhasználói fiókomat azután, miután visszautalták a 1360 AOD érmének az árát.

Törölni szeretném a fiókomat, de először vissza szeretném kapni a kifizetett 1360 AOC-t.

Az 1360 AOC-t az Advenced Omnibus Driver alkalmazásban vásároltam. És törölni akarom a fiókot. De előtte szeretném kérni az 1360 AOC árának visszatérítését.

Pénz visszatérítés ( Cash back ) Idén vettem 1363 AOD-t. szervert akartam nyitni, de nem sikerült. S most úgy gondolom, visszatéríteni szeretném a kifizetett összeget.