cash Back

• Pénz visszatérítés ( Cash back ) Idén vettem 1363 AOD-t. szervert akartam nyitni, de nem sikerült. S most úgy gondolom, visszatéríteni szeretném a kifizetett összeget.

• nmrhu

Changed the title of the thread from “visszatérítés” to “cash Back”.
  • Törölni szeretném a fiókomat, de először vissza szeretném kapni a kifizetett 1360 AOC-t.

Az 1360 AOC-t az Advenced Omnibus Driver alkalmazásban vásároltam. És törölni akarom a fiókot. De előtte szeretném kérni az 1360 AOC árának visszatérítését.

Edited once, last by nmrhu: Merged a post created by nmrhu into this post. ().

• Good morning,

The delivery of digital content has already taken place, which is why the eligibility for reimbursement has expired in accordance with our cancellation policy. We cannot refund the coins.

Mit freundlichen Grüßen/Kind regards

Sebastian G.

Supporter

- PeDePe -

• Akkor szopjatok lovat. Nagy, amit művelnek. 16 ezer forintot buktam azért, mert maguk nem tudnak egy normális alkalmazást készíteni.

Akkor szopj egy lovat. Nagy fasz, amit csinálnak. 16 000 forintot veszítettem, mert ők maguk nem tudnak normális alkalmazást készíteni. töröljék a felhasználói fiókomat azután, miután visszautalták a 1360 AOD érmének az árát.

• SzívesenElőször is szeretnénk megtudni, milyen problémák merültek fel alkalmazásunk használata során. Az a tény, hogy nem használja az alkalmazást, nem a mi kezünkben van. Kérjük, mondja el részletesen azokat a körülményeket, amelyek miatt nem akarja használni az alkalmazást.

You're welcome. First of all, we want to know what problems you have encountered while using our application. The fact that you do not use the application is not in our hands. Please tell us in detail the circumstances why you do not want to use the app.

Mit freundlichen Grüßen
    Daniel Trenzen
    Organisations-Controller
    - PeDePe -

• 1. I bought the 1360 AOD for the server. S in the steam app is also the add-on. But I couldn't buy the server in the app. 2. For this reason, I want to delete the app and ask for the money back.

1. meg vettem a szerverhez a 1360 AOD-t. S a steam app-ban is a kiegészítőt. De az appban nem tudtam meg venni a szervert. 2. Ennek az okból törölni akarom az appot és a pénz visszakérni.

• Mit értesz az alatt, hogy "nem tudtam megvenni a szervert az alkalmazásban"? Milyen problémákkal találkoztál? Le tudná írni részletesebben, hogy miben tudunk segíteni Önnek?

Was meinst Du mit „ich konnte den Server nicht in der App kaufen“? Welche Probleme sind dabei aufgetreten? Kannst Du bitte etwas ausführlicher beschreiben, wobei wir Dir helfen dürfen?

Mit freundlichen Grüßen
    Daniel Trenzen
    Organisations-Controller
    - PeDePe -